Stronghold

Mi az a Stronghold mód?

Új mód olyan klánjátékosok részére, akik még nem elég jók KlánHáborúhoz. Egy klán birtokol egy bázist épületekkel, amelyhez utak vezetnek további épületekkel/épület együttesekkel. Kreálható Klánvezér által ingyen, ha az adott csapat legalább 20 fővel rendelkezik.

A Klán képes fejleszteni az erődjét (Stronghold) és a rajta lévő épületeket, hogy prémiumokban részesüljenek és ezeket bizonyos időközönként aktiválják. Pl. ha fejleszted a járművek kreditképződését vagy a legénység képzését, akkor ez csakis az erődöd fejlesztési stratégiájától függ. A jövőben több dolog válik elérhetővé ebben a módban:

mondjuk ha elegendő feljettséget érsz el az erődöddel, képes leszel más erődöket megtámadni, vagy megvédeni sajátod. Az ilyen csaták alatt olyan olyan extrákban részesülhettek, mint a "Bombázó Alakulat", a "Tüzérségi Tűz", vagy az "Aknamezők".

A Stronghold (Erőd) az alábbi részekből áll:

Parancsnoki központ: A fő épületed, mely meghatározza az erődöd fejlettségi szintjét és a maximum fejlettségét a Raktárnak, ami meghatározza, milyen időközönként érkezik szállítmány az adott épülethez. Kezdetben ez 4. szintig lesz korlátozva.

Források: A fő utánpótlása az "Erőd" módnak. Csatákban lesz megszerezhető, épületek létrehozására, fejlesztésére és a Klán harci és nem harci tevékenységének jutalmazására.

Területek: A parancsnok utasítására megszerezhetők "20 Spot/Klán sugárban. Minden terület 2 helyet ad épület létrehozására. A jövőben ezek a területek lesznek felhasználhatók más Klánok ellen.

Épület területek: Üres helyek, melyre olyan épületeket raksz, amilyen bónuszra szükséged van. A bónusz mennyisége az épület fejlettségétől függ. Minden épület rendelkezni fog egy életerővel (HP) és akár meg is semmisíthetők a tulajdonosa által.

Épületek:

Pénzügyi: Csatáért fizet. ( Kredit jövedelem bónuszt ad )

Harckocsi tesztpálya: taktikai tréning. ( Bónusz XP hozam )

Katonai iskola: Katonai épület. ( Bónusz "Ingyen tapasztalat" )

Tanítás: Plusz tréning ( ráadás tapasztalat a legénységek )

Szállítás: Több szállító ( Forrás épületeknek )

Tartalékok:

Minden játékos a klánban tartozik majd egy épülethez. Amikor az Erődöt létrehozzák, minden játékos a parancsnoki épülethez tartozik. Minden játékos választhat, melyik épülethez lesz "hű". Minden épülethez maximum 20 játékos tartozhat.

3 mód lesz elérhető a Stronghold csatán belül:

"Támadás": Ellenséges klán támadása

"védekezés": Ellenséges klán elleni védelem

"Razzia"

A Razzia mód: 15v15 random csata, mely az éppen ebben a módban tartózkodók közül lesz kiválasztva. Akármelyik játékos csinálhat Raid-et (Razziát) de csatlakozik, 3 dolol gözül választhat:

Közepes ( T1-T6 )

Bajnok ( T1-T8 )

Abszolút ( T1-T10)

A szabályok mindkét félre tekintve ugyan azok: A csata után megtekinthető kapott Kredit/XP mennyisége játékosra, csapatra lebontva. A jövőben csak T10-es csapatok indíthatnak más T10-es csapatok ellen Erőd támadást.

Angol videó az újdonságról: Stronghold mode