Toborzás

Klánunkban a rangok osztása ezentúl másképpen fog működni, és valódi értelmet nyer a toborzói rang, ami viszonylag magas beosztásnak minősül.
 
Lényegét csak a rend kedvéért tisztázzuk, tagok invitálása a klánunkba a szabályoknak megfelelően (minimum tier 8 vagy nagyobb tank, és azért ne 0,1-es megsemmisítési aránya legyen az illetőnek :) )

Sokan láthattátok már csata közben a sablon toborzó szöveget, ami tény és való hatékony, de előbb utóbb a sok "spam" általi feljelentés miatt összegyűlne a klán-bann, ami napokig kizárna minket többet között a tagfelvételből. - Mi nem így csináljuk!!

A toborzó feladata, hogy beköszönjön a csata elején "Üdv. Magyarok!" - Aki erre válaszol az valószínűleg Magyar.  A játékost, játékosokat megjegyzi a toborzó (azokat akik nincsenek klában) és a csata után megnézi megfelel e a fent említett kritériumoknak (jobb klikk felhasználó adatai). Ha igen, akkor barátlistára teszi és ráír privátban, hogy van-e kedve közénk csatlakozni, és itt vagy igen vagy nemleges választ fog kapni, extrém esetben az édesanyja foglalkozását is tudni vélik majd de az olyanokkal nem különösebben kell foglalkozni.
 
Továbbá! Ha igazából chatre nem is írt be játékos, de csata után látja ( csapat pont ) menüben nézve, hogy az egyik játékos neve pl "KovácsJános", akkor ő is feltehetőleg Magyar, tehát toborozható úgymond.

Jelentkezni a pozícióra a chatfalon/ vagy nálam a játékban privátban (No1stexi)

Jó játékot kívánok minden fejvadásznak! :)